دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

۲۱ عملیات گروه‌های مقاومت در کرانه باختری در ۲۴ ساعت

فلسطین اشغالی در حالی ظرف ۲۴ ساعت گذشته شاهد ۲۱ عملیات مقاومت بود که همراستای آن فلسطینی‌ها در کرانه باختری و نوار غزه با برگزاری تظاهراتی خواستار تحویل پیکرهای اسرای شهید خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز چهارشنبه به چندین منطقه در کرانه باختری اشغالی یورش برده و راهپیمایی‌ فلسطینی‌ها را که به سمت مرکز ایست «قلندیا»، در شمال قدس اشغالی در حال انجام بود و خواستار آزادی پیکرهای دربند شهدا نزد این رژیم بودند، سرکوب کردند.

 

در این راستا، نظامیان رژیم صهیونیستی دو جوان فلسطینی را بعد از یورش به خانه‌هایشان در شهر «بیت لحم»، در جنوب کرانه باختری اشغالی بازداشت کردند. همچنین درگیری‌هایی بین جوانان فلسطینی با نظامیان اشغالگر رخ داد که به اردوگاه جنین و مناطق پیرامونی آن یورش آورده بودند.

 

در اردوگاه «الامعری»، در مرکز شهر رام الله نیز نظامیان نیروهای ویژه اسرائیلی هنگام یورش به این اردوگاه، در معرض شلیک آتش از سوی جوانان فلسطینی قرار گرفتند و دفتر رسانه‌ای «اسرا» اعلام کرد که نظامیان اشغالگر دو جوان فلسطینی به نام‌های «بلال کلیب» و «إیهاب زواهرة» را بعد از یورش به خانه‌هایشان در شهر «بیت لحم» بازداشت کردند.

 

21 عملیات مقاومت ظرف 24 ساعت
وبگاه عربی 21 درباره عملیات ضدصهیونیستی گزارش داد: کرانه باختری ظرف 24 ساعت گذشته شاهد 21 عملیات مقاومت در 7 نقطه رویارویی بود.

 

مرکز «معطی» در این‌باره اعلام کرد: عملیات مقاومت شامل 6 عملیات شلیک، انفجار بسته انفجاری و شیشه‌های آتش‌زا، 4 عملیات رویارویی با شهرک‌نشینان صهیونیست و دو عملیات آتش‌زدن خودورهای شهرک‌نشینان بود.

 

در مرکز ایست قلندیا هم درگیری‌هایی رخ داد و در «ترمسعیا»، در رام الله فلسطینی‌ها با شهرک‌نشینان درگیر شده و وسایل نقلیه آنها را نابود کردند.

 

در جنین، فلسطینی‌ها به سمت نظامیان اشغالگر در منطقه «جبع»، اردوگاه «حواره»، شهر قدیمی و ایست حواره در نابلس آتش گشودند، در «عوریف» هم درگیری‌هایی رخ داد.

 

همچنین درگیری‌هایی در «حوسان»، در بیت لحم روی داد، در «بیت امر» در الخلیل و در شهرک صهیونیست‌نشین «گوش عتسیون» جوانان فلسطینی پس از رویارویی با شهرک‌نشینان وسایل نقلیه آنها را نابود کردند، جوانان فلسطینی همچنین در نزدیکی شهرک صهیونیست‌نشین «کرمی تسور» و «الثغره» اقدام به شلیک آتش کردند.

 

همچنین در شهرک صهیونیست‌نشین «دولیف» عملیات پرتاب بسته‌های انفجاری و در ترمسعیا در رام الله نابودی وسایل نقلیه شهرک ‌نشینان و در شهرک جبع در جنین شلیک به سمت نظامیان اشغالگر گزارش شده است.

 

راهپیمایی‌های درخواست استرداد پیکرهای شهدا
اما استان‌های مختلف کرانه باختری در پاسخ به فراخوان مادر اسیر شهید «ناصر ابو حمید» که اخیرا در زندان‌‌های رژیم اسرائیل به دلیل اهمال صهیونیست‌ها به شهادت رسیده است، شاهد راهپیمایی‌های مردمی بود که خواستار استرداد پیکر فلسطینی‌هایی بودند که رژیم صهیونیستی از تحویل آن‌ها سر باز می‌زند.

 

این راهپیمایی از مقابل اردوگاه الامعری در شهر رام الله به سمت مرکز ایست قلندیا در شمال قدس اشغالی آغاز شد و با رویارویی‌هایی با نظامیان اشغالگر به پایان رسید که درجریان آن یک جوانان فلسطینی مجروح و ده‌ها نفر در اثر استنشاق گاز سمی دچار خفگی و ناراحتی تنفسی شدند.

 

جمعیت صلیب سرخ فلسطین در این باره اعلام کرد که کادرهای این جمعیت اقدام به رسیدگی و مداوای یک جوان فلسطینی کرد که یک گلوله انفجاری به پایش اصابت کرده بود، همچنین این کادرها 8 فلسطینی را که در اثر استنشاق گازهای سمی دچار مشکلات تنفسی شده بودند و دو نفر دیگر را که در نتیجه شلیک مستقیم گلوله‌های گاز دچار سوختگی‌هایی شده بودند، مداوا کردند.

 

در همین راستا در نوار غزه نیز تجمع اعتراض آمیزی رو به روی صلیب سرخ غزه برگزار شد که خواستار تحویل پیکر شهید ناصر ابو حمید بود.

 

رژیم اشغالگر صهیونیستی پیکر 118 شهید فلسطینی را در بازداشت دارد که برخی از آنها از اسرای سال 2016 هستند و همچنان بیش از 253 شهید در گورستان «اعداد» در بازداشت به‌سر می برند/ تسنیم

ارسال نظر